Reviews Meesteres Samantha

Meesteres Samantha

Door: slaaf Piyol

Eindelijk mocht ik weer eens naar Meesteres Samantha voor een heerlijke sessie. Na lang uitkijken was dan die dag daadwerkelijk ook aangebroken. Op weg naar haar toe, fantaseerde ik er helemaal op los, wat zou deze avond mij brengen, en zal ze mijn intieme fantasien weer tot leven brengen? Vast wel, want elke sessie bij haar is voor mij persoonlijk altijd een genot op zich geweest. Toch kan Meesteres Samantha mij elke keer weer in verlegenheid brengen, ze is ook zo mooi, en alles staat haar, of je nou van lak, leer of casual houdt. Voor ieder wat wils.

Ik moest even wachten op haar aan de bar bij Dynamite Prive. En toen kwam Meesteres Samantha mij ophalen…ik hoorde haar hoge hakken al op de achtergrond als teken. Daar stond ze dan, in witte overknee laarzen en jeans, die ze beide van mij als cadaeu had gehad, omdat ik een grote voorliefde heb voor laarzen en jeans. Vandaag zouden we iets nieuws gaan doen, en dat bleek wel aan de kleding die ze droeg. Ze had vandaag zin om een stukje te gaan rijden op haar paardje. Dus volgde ik mijn Amazon op de voet naar haar domein. Wat een mooi uitzicht als je achter Meesteres Samantha mag lopen, wat een mooie vrouw zeg!!

Eenmaal binnen in haar domein, pakte ze haar sporen, Zo.. die moeten we nog even bevestigen aan mijn witte laarzen, want ik wil er wel top uitzien als een Amazon…zei ze. Woow..die sporen stonden inderdaad echt gaaf, en maakte het beeld echt compleet. Ik kreeg het al behoorlijk warm bij het zien van mijn Amazon. Ik moest vervolgens mezelf uitkleden, en in de hoek wachten. Meesteres Samantha kwam daarna haar paardje ophalen uit haar stal, en had wat attributen meegenomen. Ik kreeg een hoofdstel om met een grote bal in mijn mond gepropt, zo dat voelde best apart. Meesteres Samantha gaf meteen aan, dat de volgende keer een buttplug met staart zou worden ingebracht bij me, want een paardje zonder staart is geen echt paardje. Vervolgens moest ik kniebeschermers omdoen, en ik was klaar voor gebruik.

Meesteres Samantha begon eerst mij een bepaalde houding aan te leren. Op handen en voeten moest ik een holle rug vormen, want dat was de ideale zithouding voor mijn Amazon. En toen na verloop van tijd, ging ze zitten op mijn rug, in de hand had ze een zweepje, en plots gaf ze het sein met haar sporen om haar paardje in beweging te brengen. Wat voelde dat toch heerlijk zeg, om zo’n mooie Amazon op mijn rug te hebben. We gingen toen echt rijden, en ik moest van de ene hoek naar de andere hoek lopen, met Meesteres Samantha op mijn rug. Meesteres Samantha genoot hier opzichtig van, en zei fluisterend in mijn oortje…ik wil alleen nog dit doen hoor!!! Ik als paardje genoot er ook van, en haar zweepje voelde ik soms heerlijk op mijn billetjes kletsen, dan moest ik wat sneller lopen. Ze genoot er echt gewoon van, en ik als paardje maar zwoegen!! Na dit te hebben gedaan volgde nog iets anders.

Meesteres Samantha kent mijn intieme fantasien, en kan snel omschakelen. Plotseling veranderde ze van een zachtaardige Amazon in een zeer strenge Amazon. Ik had toch niet helemaal goed gepresteerd als haar paardje in haar beleving, en ik moest daarvoor gestraft worden. Nu was ik haar stalknechtje, die een pak rammel had verdiend.

Ik moest bij mijn Amazon over de knie, en toen kreeg ik ontzettend hard op mijn blote billetjes. Ze sloeg me met de haarbostel en een spankingbat. Ooh..ik had dus geen suikerklontjes verdiend, maar blijkbaar straf.

Wat kan ze toch meedogenloos hard zijn zeg, mijn Amazon. Daarna moest ik haar laarzen, sporen en jeans aanbidden. En de sessie werd heerlijk afgesloten met een slaag-sessie op bed met de mattenklopper, en moest toen op haar commando klaar komen. Dat voelde echt als een bevrijding.

Het was weer een sessie waar ik tevreden op terug kan kijken. Elke sessie is weer verrassend en Meesteres Samantha kan zo goed rollenspellen spelen, ze leeft zich echt in, en kan je zo meevoeren, dat je even alles kan vergeten!! Meesteres Samantha…je bent echt geweldig!!! Kijk alweer uit naar onze nieuwe sessie!!

logo-kinky-devils2