About

Zo slaaf,
Je hebt de stap gezet in onze kinky BDSM wereld waar onze Femdom boven alles staat. Jij als slaaf bent er alleen om ons te dienen, plezieren of onze sadistische behoeftes te bevredigen. Jouw slavenlichaam en geest behoort ons toe. Jij geeft je over aan ons, waarbij wij natuurlijk rekening houden met jouw ervaring of eventuele onervarenheid en grenzen in het spel en handelingen. Vertrouwen is iets wat je zal moeten hebben in ons. Maar ook vooral een open mind zodat jij je als onderdanige kan laten gaan en zonder schaamte ook kan presteren voor ons de Meesteressen.
Durf jij je diepste geheimen en verlangens aan ons toe te vertrouwen? Ga jij voor kwaliteit, passie in het BDSM-spel en durf je, je grenzen te verleggen als slaaf voor je Meesteres(sen)? Ben jij hygienisch goed verzorgd, positief ingesteld, open minded en heb je respect voor Goddesses zoals wij?

Zet dan de volgende stap in onze grenzeloze kinky wereld, en boek een opwindende en grensverleggende kinky of BDSM sessie met één van ons. Op diverse locaties in Nederland, Belgie & Duitsland ontvangen wij in o.a. SM-studio’s, SM-kamers, hotelsuites voor een gepassioneerd spel. Ook voor beginners of liefhebbers van soft-SM, kinky spelletjes of fetish spel met veel erotiek, bieden wij een sessie op maat. Via het slaven aanmeldingsformulier op de persoonlijke contact pagina’s van ons Meesteressen kan je duidelijk je wensen en grenzen aangeven naast andere informatie die wij van je nodig hebben om een sessie goed te kunnen voorbereiden.

Durf jij met ons een kinky reis te maken en je verder te ontwikkelen in het BDSM spel en die ultieme flow als slaaf te gaan beleven? Haal jij de ultieme lust en prestatiedrang uit je zelf? Durf je over te geven aan je diepste verlangens, de schaamte voorbij, je een ander persoon te voelen en even de druk van de waan van de dag achter je te laten. Je zal jezelf gereinigd voelen na een sessie met één van ons, en even later alweer naar meer verlangen. Dat is jouw lot en bestemming als onderdanige. Dienen zal je…

Accepteer je sexuele fantasieen en je rol als slaaf of slet. Je weet dat je dit wil en dat er geen weg terug is, toch?

Vindt alle informatie over ons via onze contactpagina. Wij werken ieder voor ons zelf, maar zijn ook in voor gezamenlijk leiden van trio-sessies, slavenparties.

Gina Doll, Meesteres Samantha, Meesteres Vernice, Mistress Tanja, Lady Michela, Mistress Kelly Kalashnik, Alice Misswow, Kinky Lady Imani, Fetishbabe Vera, Mistress Jessica, Kinkygirl Cristal, Lady Estelle, Meesteres Sophie

logo-kinky-devils2