Reviews Lady Estelle

Lady Estelle – SM Studio Amersfoort

door JohnnyJon

Vandaag ben ik in Amersfoort bij Lady Estelle geweest, om een soft-SM sessie mee te maken. Ik heb best wel getwijfeld, omdat ik vooraf nogal tegenstrijdige berichten horen. Op een aantal Duitse fora wordt ze geroemd. Maar ik kreeg ook berichten dat ze niet goed zou zijn, dat ze een onaardig mens zou zijn. Haar foto’s trokken mij ontzettend aan, dat ik toch de stap heb genomen.

In Amersfoort werd ik vriendelijk door een gastvrouw ontvangen, die me melde dat Estelle een klein beetje achter liep op haar schema. Ik kreeg wat te drinken aangeboden en mocht even in een aparte ruimte wachten.

Na een kwartier zwaait de deur open en zie ik Lady Estelle voor het eerst met eigen ogen. Ik ben licht verbijsterd. Een bloedmooie dame, in een latex setje gehuld, waar haar borsten helemaal bloot zijn. Ze heeft een heel mooi verfijnd gezicht en er zit iets mysterieus in haar ogen. Een lieve blik bijna, maar ze lijkt me ook gelijk te analyseren. Ik ben pas 5 seconden in haar aanwezigheid en ik ben al ondersteboven.

We gaan samen naar de SM kamer toe, ze leunt op de rand van het zwarte bed en vraagt me wat ik in gedachte had. Ze spreekt degelijk Engels, maar heeft soms wat moeite om de juiste woorden te vinden. Maar we komen er zeker goed uit, ze snapt mijn wensen. En dat bleek ook in het uur wat ik met haar heb beleefd. Ik ben ondertussen uitgekleed en sta naakt voor haar. Ze zet een paar passen naar me toe en staat met haar neus bijna tegen mijn neus. Ik ruik haar heerlijke geur en ze blijft me aankijken. Ik wordt intens opgewonden, ze pakt mn pik vast en zegt met een zwoele stem; “Your cock is mine now” En ze trekt me naar het bed toe… het spel is begonnen.

De exacte details van de sessie hou ik liever voor mijzelf, maar ik kan zeggen dat ze goed is in mindplay. Ze zetten me een aantal keren op het verkeerde been, wat onverwacht spannend was. En tijdens de sessie zocht ze continu oogcontact. Ze keek goed hoeveel ik kon hebben, ze zocht her en der het randje op. Ze maakte me gek van verlangen en ze wist me goed op het mentale punt te krijgen van totale overgave. Ik ging volledig in het spel op en verloor alle gevoel van tijd.

Aan het begin had ze gezegd ‘Your cock is mine now’… en ze hield me de hele tijd in spanning of ik wel tot een orgasme mocht komen. En zowaar mocht dat. Ik was van de kaart en had echt even de tijd nodig om op aarde terug te komen. Ze gaf me ook alle ruimte daartoe. Ze kwam naast me liggen, keek me diep in de ogen en ik was oprecht sprakeloos. Ik lag met mn voeten nog steeds vastgebonden, dus ik kon nog steeds geen kant op. Toen ik een beetje op aarde terug was, hebben we nog een tijdje met elkaar nagepraat. Ik lag nog steeds vastgebonden aan mijn voeten, dus ik kreeg ook niet het gevoel dat ik degene was die het gesprek moest beeindigen of dat ik snel weer weg moest. Het was heel relaxt, de rol van Meesteres was weer weg en ik sprak met de ‘gewone’ Estelle. Een echt lieve en leuke meid, die goed weet waar ze mee bezig is. Ik zou echt niet kunnen bedenken waarom iemand een hekel aan haar zou kunnen hebben.

Ik was meer dan voldaan, en heb haar hartelijk bedankt. Na ruim een uur liep ik de deur uit met een grote glimlach. Als ze weer terug komt naar Nederland, ga ik haar zeker weer bezoeken!


Voortreffelijk spel (prijs/kwaliteit = top)

Door: Karel

Heb Estelle in begin van dit jaar bezocht in Aken, vlak over de grens bij Maastricht. Vooraf hadden we uitvoerig mail/telefoon contact. Ze spreekt heel goed Engels en we hebben vooraf ons rollenspel besproken en tot in detail uitgewerkt. Kosten voor uur sessie lagen hoger als gem., maar daarvoor krijg je wel een spel, zonder dat er op de klok gekeken wordt. Tijdens mijn bezoek had ze de kleding voor het rollenspel nog niet aangetrokken. Eerst kreeg ik een welkomstdrankje en ze nam rustig de tijd om nog even alles goed door te nemen. Ze was rustig en had alle tijd. Daarna kon ik gaan douche en moest ik op mijn knieën op haar wachten. Het spel was erg streng en ze zag er heel erg strak uit in het leer, met hoge laarzen en een heel mooi lere topje en ultiem kort rokje. Het rollenspel was geweldig en ik kreeg enkele “zware” opdrachten. Ze wilde dat ik haar naar een hoogtepunt bracht, waarbij ze heel luidt liet horen ervan te genieten. Kortom een geweldige ervaring!! Ik kwam volledig aan mijn trekken en kreeg genoeg kans om mijn orgasme uit te stellen. Het was vooral ontspannen en zonder tijdsdruk, hetgeen me voorheen vaker was tegengevallen, maar bij lady Estelle zeker niet!! Ook achteraf voldoende tijd om te evalueren, zittend naast haar op een bankje onder het genot van een wijntje. Ben er dus zeker weer bij met een leuk rollenspel. Hopelijk zal de 2e keer dezelfde ervaring zijn nu de koude oorlog is aangebroken 😉

logo-kinky-devils2