Reviews Meesteres Luna

Review van mm, zomer 2019

Ontdek de kinky wereld van de mooie en zeer strenge meesteres Lady Luna.

Een jaar geleden heb ik Mrs Lady Luna leren kennen. Al jaren interesse in SM, maar ik had niet het lef om daadwerkelijk de stap te zetten. Uiteindelijk toch Mrs Lady Luna een mail gestuurd en uitgelegd dat ik geen ervaring had, maar dat maakte niet uit, gaf ze aan.

In eerste instantie een afspraak gemaakt voor 2 uur bij mij thuis. En stond Mrs Lady Luna voor mijn deur. Een zeer mooie, lange dame. Na eerst wat te hebben gepraat, voelde ik me op me gemak. Toen begon het spel en ze begon met de zweep. Ik zei “het mag wel wat harder”. Ze bitste me toe “Hoe vraag je dat en heb ik gezegd dat je mocht spreken?” Sorry meesteres, zei ik, het mag wel harder, zei ik voorzichtig… “Wacht maar even af, ik ben nog aan het opwarmen” zei ze. Ik kreeg wat ik wilde.. pff…. En dat was het begin… Er zat zo veel in haar koffer en wist niet wat het allemaal was. Tijdens deze 2 uren zijn verschillende zaken de revue gepasseerd en ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. Wat heb ik hier van genoten. Daarna meerdere keren met meesteres Lady Luna afspraken gemaakt bij mij thuis en in de studio in Almere. Vooral de tijd in de studio zal ik nooit meer vergeten. Dit is toch een heel andere ervaring. Ik ben enorm blij dat ik Meesteres Lady Luna heb leren kennen en mag dienen .

Ik kan haar van harte aanbevelen aan zowel ervaren slaven als onervaren slaven. Dank U Meesteres dat U heb leren kennen en tot snel!


 
logo-kinky-devils2