Reviews Meesteres Sophie

slaaf: Dominaseeker

Na een hele lange tijd, heb ik weer mijn stoute schoenen aan gedaan en een Meesteres bezocht.
Na een lange online zoektocht, kwam ik Meesteres Sophie tegen uit Enschede ( http://mrs-sophie.com ).
Sorry dat het een lang verhaal is geworden, maar ik kan mijn enthousiasme niet zo goed onder stoelen banken steken.
Op haar foto’s kon je goed zien dat ze een prachtig lichaam had, met mooie exotische rondingen.
Maar ik vond het belangrijk om haar gezicht en ogen eerst te zien, dus vroeg ik eerst een betaalde Skype sessie.
Op Skype was ze heel toegankelijk en vooral ook heel erg mooi.
Wat een prachtige halfbloedje met een prachtige uitstraling was ze toch. Mooie ogen, mooie mond en een prachtige witte tanden.
Ze was ook mooi lang, 1,80 meter. Ik was er even stil van.
Online hebben we een afspraak gemaakt en ik kon niet wachten. Het was een flink ritje voor mij, maar achteraf gezien was het helemaal waard.

Bij aankomst ging de deur open, en daar stond ze dan, op gigantische plateau-hakken. Ik ben zelf geen kleine jongen, maar ze torende gewoon boven mij uit. Met hakken was ze gewoon 2 meter lang. Ze had een prachtige outfit aan. Ik ben zelf niet zo van de outfits, maar voor de mensen die dat prachtig vinden, ze heeft prachtige outfits. De kleding zat mooi strak om haar prachtig lijf. Mooie borsten, en rondingen op alle juiste plekken. Ze nodigde me uit om naar binnen te komen, en terwijl ik als een mak lammetje haar volgde, kon ik mijn ogen niet van haar billen houden…wat een prachtige mooie ronde, mooi bewegende set billen had ze.

Ze had prachtige foto’s op haar site, maar daar wordt ik altijd een beetje wantrouwig van, maar haar foto’s zijn gewoon echt en volledig waarheidsgetrouw. The real deal was nog mooier dan op de foto’s. We namen nog even door wat we besproken hadden. Ik had aangegeven dat ik een grote fan was van facesitting, forced rimming en gedwongen beffen. En met die mooie ronde billen, was ik net een kleine jongetje in een snoepwinkel. Ze was heel aardig, toegankelijk en eigenlijk best lief. Ik gaf aan dat alhoewel ik haar outfit prachtig vond, dat ik het ok vond als ze gewoon iets comfortabels wilde dragen.

Ze negeerde mij, ze beval mij uit te kleden, en op het bed te gaan liggen. Waarbij ze op mij klom en vervolgens mijn polsen ging vastbinden en enkels. Blijkbaar was het spel begonnen, en haar gedrag en stem werden wat strenger.

Ze deed een blinddoek om, en vervolgens leekt het alsof ze even wegging. Ze kwam gelukkig snel terug, en ze deed ook gelukkig mijn blinddoek weer af, haar prachtige outfit had plaatsgemaakt voor een mooi casual slipje met een top. Prachtig was ze weer, ik kon nu ook haar navelpiercing zien, maar vooral haar strakke buikje…deze dame zorgt goed voor zichzelf en haar lichaam.

Ze vroeg of ik lang mijn adem kon houden, en ik gaf eerlijk aan…vroeger wel, nu weet ik het niet. Dan gaan we dat even uittesten, vertelde ze me. Ze ging op mijn gezicht zitten, en het uitzicht was prachtig. Eenmaal zittend op mijn gezicht voelde ik hoe zacht haar billen waren. Nadeel van zachte billen is echter dat ze perfect je gezicht afsluiten. En met haar stevige bondage, en haar 78 kilootjes op mijn gezicht, was er geen ontsnappen meer aan. Deze dame bepaalde vanaf nu of ik wel of niet mocht ademen. Na verloop van tijd begon de lucht al gauw op te raken, ik probeer mijn hoofd weg te draaien ( wat meestal wel lukt), maar het lukte mij niet. Mijn gezicht was te diep begraven en haar gewicht maakte het onmogelijk. Ik begon toch wel een beetje in paniek te raken en het spartelen werd wat heviger. Ze liet me nog even aanmodderen, en ineens had ik weer even frisse lucht. Dat duurde echter niet lang, ze ging vrij vlot terug in dezelfde houding. Haar mooie volle benen en billen, hielden mijn hoofd genadeloos op z’n plek. Zo nu en dan, maakte ze een beetje ruimte met haar benen zodat ze met een glimlach in mijn ogen kon staren. Het was een prachtig uitzicht, mijn ogen gleden van haar slipje, naar haar navelpiercing, naar haar borsten naar haar gemene lachje, naar haar mooie ogen. Je kon gewoon zien dat je gemene trekjes had, en ze genoot van de macht die ze over mij had.

Het viel mij op dat ze goed op je let. Op een gegeven moment gaf ik mezelf over aan de situatie en stopte ik ineens met spartelen, terwijl ze nog op mijn gezicht zat. Ze voelde feilloos aan dat ik me ineens anders gedroeg, en vrijwel direct checkte ze of het goed ging met mij. Met een benauwd stemmetje zei ik “Ik ben er nog.”. Waarop ze vervolgens weer vrolijk verder ging met haar adembenemende marteling.

Ze veranderde van positie, en alle facesit standjes kwamen aan bod. Neckscissors deed ze ook, je voelt je gewoon klein bij haar. Ze is 1,80 meter en weegt 78 kilootjes en ze draagt het zo mooi. Als je nek en hoofd tussen haar machtige benen zitten, dan voel je je klein en kwetsbaar en machteloos. En dat is precies wat ik heerlijk vind. Ze pakte een rijzweepje, en haar slipje ging uit. Aangezien ik al 2 piercing had gezien, had ik eigenlijk verwacht dat ze daar ook een piercing zou hebben. Maar die was er niet, en misschien maar beter ook, want facesitting en piercings lijkt me toch geen goed idee.

Ze ging achterwaarts op mijn gezicht zitten. Met haar zweepje ging ze langs mijn ballen, en ineens sloeg ze hard op mijn piemel met haar zweepje. Ze gaf aan mij de opdracht om te gaan likken alsof mijn leven ervan af hing. Dus ik begon heel snel te likken, ze rook heerlijk fris. Blijkbaar ontevreden over mijn tong, begon ze te slaan op mijn bovenbenen en buik. Mijn piemel werd niet overgeslagen. Ze dreigde ook mijn ballen te bewerken met haar zweep als ik niet beter mijn best ging doen. Om haar dreiging kracht bij te zetten, gaf ze zachte tikjes op mijn ballen. Gelukkig liet ze mijn ballen verder met rust. Maar mijn bovenbenen en buik gloeiden wel van de zweepslagen. Daarna draaide ze zich om, ze pakte mijn hoofd beet en een lekker ruw duwde ze mijn hoofd in haar gladde kruis. Ik moest haar oraal bevredigen. Ook daar rook ze lekker fris en aangenaam. En ik begon haar te beffen, met haar bazige toon kreeg ik allerlei instructies over hoe ik moest likken. Ze was niet gauw tevreden, en ik moest hard werken. Ineens stopte ze, ze maakte mij los van het bed. Ik moest op mijn knieën op de grond, aan de zijkant van het bed, mijn handen werden op mijn rug gebonden. Ze ging comfortabel op het bed zitten, en ik moest in die houding verder gaan met beffen, met één hand hield ze mijn hoofd in haar kruis, en ze maakte zichzelf comfortabel door achterover te gaan liggen. Ik werd nog even geduid op het feit dat als ze niet tevreden was, het een bijzonder pijnlijke ervaring ging worden voor mij. Dus ik befte alsof mijn leven ervan hing. Ik had inmiddels gemerkt bij mezelf dat mijn pijngrens terug was gebracht naar 0, omdat ik al een paar jaar geen SM had gedaan. Aan haar lichaamstaal te zien en haar gekreun te horen, deed ik het blijkbaar goed. Haar hoogtepunt naderde, en een warme lading van vocht kwam in mijn gezicht. Had ze nou gesquirt? Lang kreeg ik niet om na te denken, want haar benen trokken ineens samen om mijn hoofd, en met twee handen trok ze mijn gezicht verder in haar kruis. Mijn gezicht was ineens afgesloten van de buitenwereld, ik verdronk bijna in haar kruis, en ze schokte nog een beetje na. Mijn lucht begon weer op te raken, en ik begon te spartelen. Ze keek mij nog even aan, en liet ineens los, en met haar voet duwde ze mij tegen de grond. Ze kwam over mij heen staan, en ze gaf aan dat ik goed mijn best had gedaan. Ze liet mij liggen en ging even douchen. Na 10 minuten ongeveer kwam ze terug en maakte mij los, en ze vroeg of ik wilde douchen? Ik kreeg niet de kans om te antwoorden, want ze vond het eigenlijk beter dat ik naar huis reed met haar poezenvocht op mijn gezicht.

Deze dame ga ik vaker bezoeken, en ik ga gewoon elke keer de ritje Rotterdam – Enschede doen. Het is 2.15 uur rijden voor mij. Maar ik heb het er graag voor over. Zij is de mooiste en meest sexy Meesteres die ik ooit gezien heb. Zowel online als in het echte leven.

logo-kinky-devils2