Reviews Fetishbabe Vera

Een aantal jaren geleden ben ik ongewild single geworden. Eerst dacht ik uit die situatie te willen stappen door het zoeken naar een nieuwe levensgezel. Maar dat bleek voor mij absoluut niet te werken.

Toen pas viel het kwartje. Steeds als ik in aanraking kwam met mooie vrouwen wenste ik niet om samen te ontbijten. Nee, ik fantaseerde dan altijd dat ik door zo’n vrouw zou worden ontvoerd, vastgebonden, opgesloten en gebruikt zoals zij dat zou wensen. Meer dan twee jaar geleden besloot ik om met die gevoelens wat te gaan doen en zocht mogelijkheden om met dominante vrouwen in contact te komen. Buiten het commerciële circuit leidde dat tot niets. Dus dan maar een afspraak met een ‘commerciële’ Meesteres. Bij mijn eerste sessie raakte ik helemaal overtuigd. BDSM was het duidelijk voor mij. Welk type slaafje ik was moest ik nog uitzoeken want rationeel kon ik het allemaal niet goed plaatsen.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig Meesteressen bezocht. Daar waren hele fijne sessies bij. Midden 2016 heb ik mijn eerste afspraak gemaakt met Meesteres Vera. De eerste sessie die ik bij haar beleefde overtrof echt alle eerdere sessies. Zij bleek haarfijn aan te voelen hoe ze mij moest aanpakken en voelde ook heel goed aan als ze een grens dreigde te passeren. Ik heb verder niet meer rondgekeken maar ben daarna steeds naar haar gegaan. Na de derde sessie heb ik haar carte blanche gegeven aangezien ik het extra spannend vind om niet te weten wat mij te wachten staat (meer/minder pijn, meer/minder femdom, duur van een opsluiting, één of twee Meesteressen, het tijdstip waarop ik weer vrijgelaten wordt). Ik ga vol spanning naar elke afspraak toe en fantaseer me iedere keer suf over wat me boven het hoofd hangt. En ik kan alleen maar zeggen dat het geweldige sessies zijn. Ik verbaas me over de variaties die mogelijk zijn en hoe mijn Meesteres al improviserend omgaat met wat zich aandient en daarbij haar eigen voorkeuren toepast. Ook heel aangenaam vind ik dat ze haar eigen studio heeft en veel tijd tussen afspraken houdt, zodat je als slaafje het gevoel krijgt alle ruimte te hebben en niet gepusht wordt in een timeframe.

Meesteres Vera heeft alle eigenschappen waar ik op hoopte bij een Meesteres. Ze is mooi, flexibel, fantasievol, reageert geweldig op het gedrag van haar slaafje en (dat is misschien wel het belangrijkst) heeft duidelijk zelf ook veel plezier in het spel.

Kortom: ik ben zo blij mijn Meesteres in haar gevonden te hebben.

Slaafje wilko


SLAVENDAG DINSDAG 17 MEI, CLUB TEMPTATION BEEK EN DONK

Door: guy

Afgelopen dinsdag 17 mei konden slaven in Club Temptation hun stoute hartjes ophalen. 3 Meesteressen: Mrs. Charisma, Mrs. Vera Delightfull and Mrs. Agony waren aanwezig om stoute slaafjes op hun plek te zetten. Helaas moest de 4e meesteres op het laatste moment afzeggen, maar deze drie top-Meesteressen hebben dat meer dan gecompenseerd.

Ikzelf was erg ongehoorzaam geweest en werd door mijn Mrs. Vera Delightfull als sletje opgemaakt met lingerie, make-up en pruik uitbesteed aan Mrs. Charisma om mijn ongehoorzaamheid te straffen en dat heb ik geweten! Allereerst werd ik op een heel gemeen zitmatje met scherpe punten gezet om te luisteren naar Mrs.Charisma’s opvoedingspraatje. Toen ze mij zat was en met andere slaven ging spelen, werd ik in een zeer strakke hog-tie aan mijn lot overgelaten. “Time flies when you’re having fun”, maar deze bondage sessie duurde naar mijn gevoel erg lang….. Als bonus kreeg ik vastgebonden en al ook nog een golden shower van Mrs. Charisma. eenmaal losgemaakt moest ik met lingerie en pruik alles afspoelen onder de douche waarna ik me weer mocht melden. Hierna werd ik weer gestraft door Mrs. Charisma omdat ik mijn buttplug niet bij me had, het kussentje kwam weer tevoorschijn en toen mijn slettenkontje daar enigszins aan gewend was kreeg ik de meest gemene tepelklem die ik ooit had gehad. Alle pijn verdween uit m’n kontje en concentreerde zich op mijn arme tepeltjes….Toen de klemmen eindelijk afmochten werden ze ruw verwijderd en mijn gillen vulden de hele ruimte waarna ik even mocht bijkomen. Intussen werd er door de hele ruimte heen druk gespeeld en de klappen, kreten en bevelen van de Meesteressen vulden de zaal. De aanwezige slaven werden door de Meesteressen vakundig onder handen genomen en ik als schoonmaakslet mocht alle kaarsvet, golden shower remains en dergelijke opruimen. Tevens diende ik als kruipend toilet want ik ben geloof ik 4x getrakteerd op een gouden verfrissing van Mrs. Charisma en Mrs. Vera, zelfs 1x door beiden tegelijk. Elke slaaf kreeg een andere behandeling en ook hier geldt “one man’s fun is another man’s hell”. Kaarsvet en zwepen zijn voor mijzelf geen probleem, maar ik heb ook een slaaf in latex gezien wiens pik en ballen volledig werden afgeklemt door weet-ik-hoeveel klemmen die Mrs. Charisma en Mrs. Vera om beurten bewogen en leidde tot kreten die nagalmden in mijn oren. Ook werd een slaaf volledig aan latex gehuld aan een electro-kastje gelegd om rustig klaar te laten komen van de stroomstoten. Toen deze slaaf klaarkwam kreeg hij op z’n donder omdat hij bij een te laag voltage was klaargekomen.

Aangezien deze dag van 14.00 tot 2.00 liep, was er ook eten verzorgd om weer op krachten te kunnen komen. Ik mocht een kwartiertje eten van Mrs. Charisma en moest daarna haar eten verzorgen. Daarna mocht ik mijn Mrs. Vera luidkeels smeken om mij terug te nemen, al kon Mrs. Charisma mij claimen wanneer zij wilde. De vloer bleef maar viesgemaakt worden en na elke nieuwe slavenbehandeling werd ik als schoonmaakslet ingezet totdat ik mijn Mrs. Vera mocht assisteren. Eén slaaf wilde een pik pijpen en dat was mijn pik. Onder leiding van Mrs. Vera zoog hij me af en uiteindelijk mocht ik mijn zaad over zijn hoofd spuiten, uiteraard om het daarna zelf weer op te likken als opdracht van mijn Meesteres. Intussen was de dag al flink gevorderd, al was alle gevoel van tijd verdwenen, en waren er al slaven vertrokken, maar er bleven er ook nog nieuwe bijkomen. Eén nieuwe slaaf kreeg van Mrs. Vera en Mrs. Agony een heerlijk anaalspel dat ik jaloers (niets menselijks is een sletje vreemd) bekeek. Een andere slaaf kreeg een enorm pak slaag van Mrs. Charisma, hij had hier zelf om gevraagd en ik denk dat de klappen zelfs buiten te horen waren. Mrs. Charisma ging net zolang door totdat er om genade werd gesmeekt, al hield de slaaf het erg lang vol; die zal de volgende dag niet lekker gezeten hebben….. De dag werd afgesloten met een slavenversie van “zakdoekje leggen niemand zeggen” en de winnaars mochten de verliezers straffen door knijpers van de tepels af te slaan met de zweep.

Na afloop werd er nog even rustig bijgekomen en gepraat aan de bar en was Mrs. Agony nog een slaaf aan het behandelen die er geen genoeg van kon krijgen (misschien hangt ie er nu nog….). Ik hoop dat de aanwezige Meesteressen en slaven een lekkere speeldag hebben gehad en allen bevredigd huiswaarts zijn gekeerd en vol verwachting klopt ons slavenhartje voor de volgende slavendag…..


Respect

Door: crazy mudbikepilote

Vandaag bij deze dame geweest en het was een superervaring!

Vera is prettig in de omgang, zeker fijn als je stijf van de zenuwen staat, en van tevoren neemt ze uitgebreid de tijd om je te leren kennen. De do’s en dont’s.

De sessie zelf was een rollercoster, deze dame speelt niks, zo is ze! Zo lief en aardig als ze is buiten het spel, zo een nature Dominant is ze in het spel. Aan deze vrouw zit niks fake!

Ik ga niet in details treden maar ze is zonder meer waart de moeite van het bezoeken. Ook is voor haar de klok niet heilig, ik kwam vroeger aan en was later weg. En na de sessie lekker kunnen douchen.

Behandel haar met het respect dat ze verdiend en je hebt hier een geweldige Meesteres aan.


Geweldige ervaring

Door: wilko

Gisteren een heel fijne sessie gehad met Meesteres Vera. Ze wist tijdens het spel precies goed te acteren op mijn reacties. Ze is al mooi van zichzelf maar ze werd steeds mooier gedurende het spel. Voor mij een geweldige Meesteres.

logo-kinky-devils2